2021.06.25 Péntek
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Virágosíts Mosonmagyaróvár!

 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a tavalyi évben a Magyar Turisztikai Ügynökség a Virágos Magyarország „Virágos balkonok, virágos kertek” felhívásához csatlakozva meghirdette a „Virágosíts Mosonmagyaróvár!” elnevezésű helyi lakossági versenyét.

Az első próbálkozás sikere után a versenyt ismét kiírta az Önkormányzat, arra kérve a Virágzó Város lakosságát, jelentkezzenek a felhívásra és a vállalkozó szelleműek minél többen pályázzanak! Pályázni a közterületről látható, a városkép esztétikus megjelenését fokozó legvirágosabb balkon és a közterületről látható legvirágosabb díszkert kategóriában lehet a dísznövényeket, fűszernövényeket, a kerti összeállítást is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal. Fontos, hogy a fotók (max. 3 db nevezőnként!) az összhatást, látványt mutassák, ne közeli képben az egyes virágokat! Bírálat során kategóriánként a legszebb kertépítészeti kompozíciót, a legszínesebb növénykavalkádot, a legkreatívabb egyedi megoldásokat értékelik. Pályázni csak elektronikus úton lehet a nemeth.andrea@mosonmagyarovar.hu e-mail címre megküldött pályamunkával. Az e-mailhez csatolni kell a Mosonmagyaróváron fellelhető balkonról vagy díszkertről max. 3 db fotót, rövid leírást, valamint a jelentkezési lapot. Ingatlanonként csak egy pályázat adható be. A pályázat beküldési határideje: 2021. július 15. A beérkezett pályamunkákról készült fotók közül pályázónként a kiíró által legjobbnak tartott képet július végén a facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátják. Kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári balkon és előkert tulajdonosát (1. hely 100.000 Ft értékű, 2, hely 50.000 Ft értékű, 3. hely 25.000 Ft értékű) kertészeti utalvánnyal jutalmazzák! A díj átadására — amennyiben a járványhelyzet engedi — a tervezett őszi terménykiállításon kerül sor.

 

Jelentkezési lap letöltése

Vissza