2023.05.28 Vasárnap
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Ellenőrzik a hulladékgyűjtő edényeket azonosító matricákat

Tájékoztató Ügyfeleknek matrica küldése előtt

 

 

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. január második felében a 2022. IV. negyedéves hulladékdíj számla mellékleteként kiküldi az 2023. évre érvényes edényazonosító matricákat. A matrica kommunális hulladékgyűjtő edényzetre történő felragasztásával igazolható, hogy a 2023. évben az adott ingatlan jogosult az matricán levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállítás igénybevételére.

 

Az edényazonosító matricát az edényre jól látható helyre szíveskedjenek felragasztani a levélben található felragasztási tájékoztató alapján. Az edényt úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.

 

Aki azt tapasztalja, hogy a megküldött matricán szereplő űrméret és az általa használt hulladékgyűjtő edényzet mérete nem azonos, vagy nem kapott matricát, az a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodával az alábbi elérhetőségek egyikén veheti fel a kapcsolatot:

 

Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 10.

 

(A levél az iroda ajtó mellett található postaládába is elhelyezhető.)
Személyes ügyfélszolgálat hétfőn 13:00-19:00, szerdai és csütörtöki napokon 07.30 – 15.00 között.

 

E-mail: info@kisalfoldikh.hu, lakossag.szamlazas@kisalfoldikhk.hu
Telefon: +36 96 555-545, +36 30 791 4015

 

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai hamarosan megkezdik a matricák kihelyezésének és rajta lévő űrtartalom helyességének ellenőrzését. A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében célszerű a megkapott matricát a hulladékgyűjtő edényre mielőbb felragasztani.

Vissza